Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Play: wyniki za 2013 pod koniec lutego w Barcelonie podczas MWC › Reply To: Play: wyniki za 2013 pod koniec lutego w Barcelonie podczas MWC › Reply To: Reply To: Play: wyniki za 2013 pod koniec lutego w Barcelonie podczas MWC
[quote]Tak luckek, niektórzy mają dość twojej „zażyłości” z Telixem [/quote] – nie ma czegoś takiego. Pan Lucek, co przyjęliśmy ze smutkiem, ale ze zrozumieniem, nawet mówił, że nas opuszcza. [quote] Panie Andrzeju, 2 lipca 2013 roku napisał mi pan, że jeśli czuję się obrażany, to powinienem skorzystać z przycisku „zgłoś”[/quote] – zgadza się, gdy komentarz jest zgłoszony czytam. [quote] Zgłaszam, przyciskam, naciskam i guzik z tego jest. Zostawiam swój email do polubownego załatwienia problemu a jednak w dalszym ciągu nic[/quote] – nie zgadzam się z tym twierdzeniem, mógłbym przedstawić komentarze, które zostały moderowane – nawet wczoraj, gdy otrzymałem Pana zgłoszenie. Z drugiej strony także na Pana otrzymuję zgłoszenia o tzw. trolling. Jeżeli ktoś nie wie, co oznacza to pojęcie?, wyjaśniam – to rodzaj zachowania, które wywodzi się od angielskiego określenia trolling, stosowanego w rybołóstwie. Pewien rodzaj ludzi (tzw. troll) lubi krążyć po grupach dyskusyjnych czy forach trollując, czyli wywołując kłótnie i bezsensowne dyskusje. Dlatego nie określając o kogo chodzi, bo pojawiają się w różnym czasie, mam wielką prośbę o ignorowanie osób, których nie interesuje tematyka naszego portalu, a wyłącznie są tu po to, żeby drażnić innych i wywoływać kłótnie. Jedyną metodą walki z takimi osobami (bez wskazywania osób) jest ignorowanie ich tematów i postów, nie cytowanie ich, w ogóle nie zwracanie na nich uwagi. Pomóżmy sobie nawzajem i zadbajmy o miłą atmosferę na naszym forum. Kasowanie komentarzy, czy blokowanie IP, nic nie daje, bo potem wychodzą takie dziwadła, iż ktoś komuś odpowiada pod czymś, czego już dawno nie ma. A blokowanie IP sprawia, że dana osoba wchodzi z innego adresu. Kasowane będą tylko wypowiedzi zawierające słowa niecenzuralne i te by „wkurzyć” innych, a blokowane osoby spamujące linkami. Pozdrawiam Andrzej