Start Forum Reply To:

Anonymous
Guest
Liczba postów: 137572

Śmieszne jest Twoje tłumaczenie jakoby Play był lepszy, bo nie trzeba płacić 9zł miesięcznie. Jeśli nie masz zamiaru wydać na telefon min. 9zł na miesiąc to raczej nie będziesz się rozglądał za taryfą no-limit. Nawet w Mini-Maxie chcąc mieć no-limit to trzeba wydać 29zł, ale można pajacować z polowaniem na jednodniowe promocje doładowań w Play, aby dostać bonusowe środki i zasilić konto większą kwotą. Tylko po co skoro nju bez pajacowania daje no-limit na komórki za 19zł. Wiem, że niektórzy dla 5-10zł zrobią wszystko ale dla mnie to zbyt mała kwota i korzyść, aby pajacować. Jak ktoś jest na prawdę biedny to skąd weźmie min. 51zł na doładowanie w Play, lepiej chyba płacić mniejszą kwotę co miesiąc, zgodnie z faktycznym zużyciem. Wydaje mi się, że niektórzy próbują za bardzo kombinować i w tej kombinacji przeginają.dodam tylko ze w minimaxie nie ma rocznej waznosci . tak ze zeby gadac trzeba zaladowac za te 30zl na miesiac. Ladowanie za piatala daje nam cale pare dni na wychodzace pozniej block. W nju masz wiecznie aktywne konto przy rachunku i nic nie blokuja 🙂 zwyczajnie fanboye nie macie sie tu po co wywijac na tego playa bo i tak wam to nic nie da 🙂 nju rzadzi i tyle 🙂 osobiscie uzywam i znajomych sciagam 🙂 jak sie dowiedzieli ze nowa promocja dziala to wszyscy smsy wyslali aktywacyjne