Start Forum Reply To:

Anonymous
Guest
Liczba postów: 137524

Lycamobile to jawni oszuści…korzystałem z tej sieci od 2lat przymrużając oko na różne cuda jak np że nie dało się nie raz i nie dwa przez kilka dni wysłać smsa mimo dostępnych środków na koncie,albo oferowali promocję, że z doładowaniem dają 300min do PL na stacjonarne po czym brało normalnie pieniądze z konta z uwagi na to iż ten numer miałem podany w wielu instytucjach. Moja niemiła przygoda z Lycamobile kończy się w bardzo niemiłych okolicznościach z uwagi na kompletne przegięcie i jawne oszustwo jakiego się dopuścili. Zaoferowali promocje na swojej stronie…doładujesz konto w okresie od 21 do 30 listopada to otrzymasz nielimitowany internet na 30dni …baaa…poprosiłem drogą emailową o sprecyzowanie ich oferty i zacytuje odpowiedź: „Szanowny Panie Michale,
Dziekujemy za kontakt z Lycamobile.
Po doladowaniu dostanie Pan 3GB przesylu danych do wykorzystania przez okres 30 dni. Nielimitowany internet podlega zmianie predkosci z 3G do 2G po przekroczeniu limitu zgodnego z zasadami sprawiedliwego uzytkowania.
Stan pakietu mozna Pan sprawdzic kontaktrujac sie z Dzialem Obslugi Klienta badz sprawdzajac historie polaczen w zakladce MojaLyca na naszej stronie internetowej.
W razie kolejncych pytan badz watpliwosci zapraszamy do kontaktu.
Z pozdrowieniami,
Tizain
Dzial Obslugi Klienta Lycamobile
Tel. 1200”
I wszystko było pięknie…doładowałem konto dnia 27 listopada…sprawdziłem…stan konta nie ubywał mimo korzystania z internetu więc już więcej nie sprawdzałem. Możecie sobie wyobrazić moje zdziwienie gdy 2 grudnia patrzę, a internet nie działa..sprawdzam stan konta a tam 2ct 🙂
Więc dzwonie do nich…dodzwonić się w jakimkolwiek języku graniczy z cudem,ale nie daje za wygraną, po 2 godz udaje się…miła pani każe mi czekać ,po czym mówi, że rozmawiała z managerem i dnia 28 listopada zakończyli tą promocję i nawet jeśli ktoś wziął w niej udział to ją mu wyłączyli..od tak..bez słowa i powiadomienia…i że mają takie prawo zakończyć każdą promocję w każdej chwili, po czym zaoferowała mi pakiety internetowe jakie mogę sobie wykupić:)Czas przenieść numer od tych złodziei…