Wydać Adam że nie miałeś go za długo. Używam go od 4 miesięcy, czasem nawet po 4-5h bez przerwy (czasami nawet podłączony do ładowania) i nigdy się nie grzał. Blaszka nie jest lodowata jak słup uliczny w zimę, ale nigdy nie jest nawet „ciepła”. Rysuje się obudowa? Genius.. jeśli nie dbasz o sprzęt to nawet jest to oczywiste. Po drugie nie widzę sensu używania tabletu bez etui, jak go przenosisz? W torbie z pękiem kluczy? Nigdy tablet nie zgubił karty pamięci, nie zawiesił się lub cokolwiek takiego, a uwierzcie że potrafię obciążyć procesor. „Adam” nie wiem czy po prostu próbujesz odstraszyć przyszłych posiadaczy czy co? A i na koniec, tablet wyszedł 11 października 2012 przez co posiada „starszy” system niż najnowszy lecz huawei udostępnia aktualizacje. Osobiście wolę poświecić 20 minut na jego instalacje niż płacić przy zakupie 100-150 zł. więcej bo tyle zapewne by wyszła cena po zmianie w linii produkcyjnej oprogramowania.
Pozdrawiam, jeśli ktokolwiek nie wierzy mojej opinii jestem wstanie bardziej ją rozszerzyć.