Start › Forum › Rynek › Wyniki i sprawozdania finansowe › Play ma 10 mln klientów? › Reply To: Play ma 10 mln klientów?
Byłem sześć lat w Heyah, pół roku w Orange a teraz od roku jestem w Play. W Heyah nigdy nie miałem problemów z połączeniami ani wiadomościami, w Orange co jakiś czas coś pierdło w głośniku ale ogólnie było OK, liczyłem że w Play też będzie dobrze i dałem się złapać na umowę na dwa lata, powiem szczerze że nigdy więcej! Jak tylko się skończy umowa wieje z powrotem do Heyah. Mam notoryczne problemy: fatalna jakość rozmów, co jakiś czas ludzie słyszą, że numer nie istnieje, nie można się do mnie dodzwonić, dostaję komunikaty o tym, że jakiś numer jest dostępny w sieci mimo, że do nikogo nie dzwoniłem a smsy przestałem pisać w ogóle bo dochodzą do odbiorcy jak chcą, po godzinie, trzech, czterech dnia, po tygodniu. BOK każe jedynie przekładać kartę do innego aparatu i nie potrafią rozwiązać problemu, sądzą że wina leży po stronie użytkownika. Usprawiedliwiam to tym, że coś za coś, mam niskie ceny, ale słabą jakość. Trochę się dziwię tym 10 milionom ludzi w Play, a już na pewno tym którzy siedzą tutaj od lat. Może jakaś recepta na to jak sprawić żeby nie było problemów z Playem?