Posiadam telefon gooclever 570q juz od tygodnia i śmiało mogę go polecić karzdej osobie która ma cochotę zakupić telefon z dóżym ekranem do internetu – oglądania filmów i grania w średnio zaawansowane gry (np. dead space czy asphalt6 chodzi bez problemów ale asphalt 7, nova2, nova3 czy modern combat 4 nawet się nie uruchamiaja – może kwestia optymalizacji) – telefon super jesli chodzi o stosunek ceny do jakości ja zakupiłem go za 799zł i uwazam że mimo tego iż podobny sprzęt można zakupic z chin taniej to warto dołożyć te 150zł i miec w wsparcie techniczne oraz polską gwarancję – obawiałem się troszkę jakości wyświetlacza ale niepotrzebnie gdyż moę nie jets to ips, amoled ale świeci wystarczająco ładnie i mocno – bateria 3200mAh dość szybko się rozładowuje dlatego warto wyposarzyc się w powerBank by móc cieszyc się bezproblemowo z uroków tego budrzetowego ale za to bardzo dobrego produktu. Nadmienię tylko że bezproblemowo łaczy się z Darmowym internetem Aero2 (a dzięki dual sim – można skonfigurowac tak telefon że juz nigdy a przynajmniej do 2016r nie zapłacimy za internet w telefonie gdyz w jednym slocie mam kartę aero i na nią skonfigurowany internet a w drógim slocie karte sim operatora GSM i z niej wykonuje rozmowy) naprawde szczeże polecam i uważam że warto było tym razem zaryzykowac i kupic mniej presizowy model gdyz stosunek ceny do możliwości telefonu jest naprawde bardzo dobry
Reply To:2018-01-29T09:04:15+01:00