„…staje się nieświadomie ofiarą niechcianej usługi serwowanej przez BadaBee…” śmiem wątpić. Bo przecież można było przeczytać regulamin. Ale to już chyba zasługa państwowego systemu oświaty – produkować młode pokolenie które nie czyta tylko klika, a jak już próbuje czytać to nic nie rozumie.
Tu przykład „marty895” którą zakręcili że aż się pogubiła.
„…Kiedy wysłałam smsa pod 60235 „STOP BD” dostałam smsa zwrotnego „Operacja nie może być wykonana, ponieważ aktywowałeś/-aś blokadę usług. Wyślij STOP BLOKADA na bezpłatny numer 8888, aby wyłączyć blokadę usług”. Kiedy wysłałam smsa pod 8888 „START BLOKADA” dostaję tego samego smsa. Czyli wychodzi na to,że blokadę miałam już wcześniej włączoną i smsy z badabee nie powinny przychodzić? Proszę o szybką odpowiedź …” Wyjaśniam >>> „Operacja nie może być wykonana, ponieważ aktywowałeś/-aś blokadę usług. (operacja cyklicznego podbierania złotówek z konta ;)<<>> „Wyślij STOP BLOKADA na bezpłatny numer 8888, aby wyłączyć blokadę usług”<<>>> Instrukcja jak wyłączyć subskrypcję fb-kowego serwisu badabee :
Subskrypcje Badabee dezaktywuje się BEZPLATNYM SMS o treści STOP BD wysłanym pod numer 60235. UWAGA! Jeśli uruchomiłeś subskrypcję prze 3 stycznia 2013r., należy dezaktywować ją bezpłatnym SMS o treści STOP SMS na numer 60235.
I ludzie na flądrę niebieską czytajcie regulaminy przed klikaniem! czy numer na pobieraczka jeszcze Was niczego nie nauczył ?