Start Forum Reply To:

PLANET
Member
Liczba postów: 283

@Aaaaa: koledzy prawie wszystko już napisali (sam mam nju buzz (abo) i jestem zadowolony – rachunek oscyluje w granicach niecałych 40 zł, bo piszę mniej wiadomości, a mam za to no-limit głos, 700 MB netu i sporo (jak na mnie) wiadomości), ale zgodzę się z Tobą pod takim względem, że nie każdy potrzebuje no-limit i trzeba wybierać rozsądnie. Na pewno userzy biernego lub rzadko używanego numeru mogą zainteresować się Virginem, gdzie bez ŻADNEGO (a to często norma w pre-paidach) kombinowania jest roczna ważność konta po jakimkolwiek doładowaniu, natomiast proste założenie konta w Klubie Virgin daje stawkę.. 13 gr/minutę i 4 gr/SMS. Co do netu (choć tu już kończy się prostota), to przy doładowaniu za minimum 10 zł dostajemy 100 MB i co ciekawe, z lejkiem (32 kb/s czyli 4 kB/s) – ale ważne 30 dni. Do pewnej granicy się bardziej opłaca niż oferty abonamentowe, pod warunkiem dzwonienia ogólnego, a nie tylko do jednej sieci. Wtedy najczęściej najbardziej opłaca się karta w macierzystej sieci i tyle.