Start Forum Operatorzy Operatorzy MVNO VMP: Wraca aplikacja Poleć Znajomych za 250 MB Reply To: VMP: Wraca aplikacja Poleć Znajomych za 250 MB

Anonymous
Guest
Liczba postów: 141094

Jak to pogorszyło?jak dla mnie raczej poprawiło, mam bonus 50% za Każde doładowanie na konto główne a nie bonusowe jak do tej pory tj.mogę za tą kasę kupić pakiet do neta ,lub używać bez pakietu,tylko po co?wytarczy doładowywać za 10zł(lub po 10zł) i mam za darmo 100mb z lejkiem, podstawowe pakiety też z lejkiem ba nawet po zużyciu pakietu i zakonczeniu jego terminu ważności lejek nadal działa… kasa z konta idzie w sumie tylko na gadanie i smsy,bo net mam gratis… stawka podstawowa przyzwoita ,zasieg też,więc o co chodzi?a tak trzeba sie zarejestrować w klubie Wigrin by miec dobrze…i niektórym podejrzanym elementom to nie w smak i dlatego oferta się „pogorszyła”…Jak unia nakaże obowiazek przymusowy rejestracji prepaidów na terenie całej unii ( a wiec i w Polsce)pod groźbą wyłączenia numeru w razie braku rejestracji to już widzę ten lament na forach…