Od początku mam Orange. Najpierw w 1999 Idea 50, potem Idea Mega 150, i inne jakieś taryfy których nie pamiętam, potem zmiana numeru i taryfy firmowe aż do stycznia 2011. I od wtedy (przedłużenie umowy w Telepunkcie na ofertę prepaid), mam Orange POP / One. Zależy od promocji, najczęściej mam jednak One. Ale to co teraz Orange pokazał to jest padaka i dziadostwo. To Smark nie Smart. Taki z nosa. Nie wiem na kogo oni w tym Orange liczą. Chyba że z badań marketingowych wynika że reklama w TV i wszędzie indziej przyniesie im abonentów. Przecież przy dziesiejszych ofertach konkurencji ten Smart to śmiech na sali. I jeszcze dumali nad tym cały kwartał. Aż wydumali. Szkoda gadać. Ja obecnie przenoszę numer do Play na Formułę dla Firm. Bo firmowe w Orange to też dziadostwo maksymalne. Jeszcze OMG dla firm w Plusie brałem pod uwagę, ale zdecydowałem że jednak Play. A nie byłem wcześniej zwolennikiem Playa w żadnym stopniu. Tak więc Orange papa ! Żabojady niech jedzą żaby, a nie kasę z moich opłat. Pozdrawiam czytwlników Telix !
Reply To:2018-01-28T10:45:50+01:00