Mam 3 tygodnie . Chciałem Lg L9 ale przypadkowo w auchanie zobaczyłem Imperiusa , wróciłem do domu znalazłem ten test i pojechałem go kupić . Duży jest ale mam duże ręce 🙂 Normalnie mieści się w kieszeni. Plusy – jakosć połączeń i zasięg , reakcja na dotyk wifi , gps wszystko działa wg mnie bardzo dobrze . Bateria przy intensywnym użytkowaniu 2 dni , przy normalnym 3 .Bez włączania internetu 4 dni by wytrzymal. Wyświetlacz też ok.Naklejona folia ochronna. Z minusów – znaleźć można w necie opinie o odklejających się szybkach . U mnie w prawym górnym rogu minimalnie odstaje . Nie na tyle żebym musiał reklamować zobaczymy po dłuższym czasie . Dioda powiadomień jest ale tylko przy ładowaniu świeci ( nie sygnalizuje słabej baterii ani smsa , nieodebranego połączenia) Po wyłączeniu automatycznej jasności po ok 10 minutach przestaje działać autoobracanie ekranu . Niepełne tłumaczenie menu . Każdy pyta czy to samsung. Czy kupiłbym jeszcze raz ? Nie wiem . za krótko go mam . zobaczymy jak będzie z awaryjnością i dużo będzie zależeć od jakości serwisu . Po przygodach z serwisem nokii i samsunga nie kupię wiecej ich produktów. Pozytywnie zaskoczył mnie serwis motoroli i oby media tech miał taki 🙂
Reply To:2018-01-23T07:45:28+01:00