Start Forum Reply To:

Anonymous
Guest
Liczba postów: 137646

Mój kolega musi włączać roaming aby się dodzownić ale 100% skuteczności z tego nie ma. Całe szczęście, że nie zrezygnował ze starego operatora tylko przeszedł na kartę i w telefonie z dual sim się jakoś ratuje w potrzebie.
Ja tam też nie końca w to wierze, aby Plus zrezygnował z Play ale kto wie. Chciałem Ci tylko zobrazować, że może być taka sytuacja. I co wtedy zrobisz. jak piszesz że indyk myslal o niedzieli a w sobote łeb ucieli? Przejdziesz pewnie tam gdzie będziesz mial zasieg – może to akurat będzie Tmobile albo Orange? I co wtedy? Wtedy zmienisz zdanie i już Play nie bedzie najlepszy. Każdy chwali swoje.
Co do 6,5mln to przesadzasz bo Play nie pokazał swoich wyników w pełni i to jest zawyżone. W każdej sieci musisz co najmniej 1mln odjąć na karty SIM które leżą w kiblu albo w szafie. Tym bardziej, że Play z TM rozdawali karty w lato w kurortach, w każdej gazecie było doklejone. Itd.

Ponadto wystarczy wejść na fora, przyjrzeć się na ulicy lub wśród dzieci znajomych. Albo nawet na profil FB Play. Kto się tam wypowiada? Same dzieci ze szkoły. A wejdziesz na W3 i masz o 99% większą szansę, że co drugi wpis to osoby dorosłej.

@mnm
Co Ty za kity wciskasz jeleniu!? Mam stary SE również, ale Play się opiera głównie na 3G. W miastach to takie nadajniki głównie stoją fioletowych. P4 w 3G powalczy z W3 ale na 2G leży i kwiczy.
Skoro uważasz, że Poznań to zadupie dzieciaku to wróć na lekcje i doucz się jeszcze trochę geografii.
Jesteś w P4 to sobie siedż. Zachwalasz ją to zachwalaj ale najlepiej przed w domu jak Cię nikt nie słyszy. Zanim zaczniesz kolejną rozmowę to naucz się też pisać, bo jeżeli do kogoś się zwracasz to się używa dużej litery. Najwieksze fanboje narzekają na jakość 2G w Play a Ty zachwalasz ? Wygląda na to, że po prostu tłumaczysz sam sobie wybór, który dokonałeś będąc w Play a teraz ciężko Ci się przyznać do błędu nawet przed samym sobą. I jeszcze bajki że przeskakuje na zasięg macierzysty. No tak, jak się tylko porusza piaskownica dom, to jesteś w obrębie tylko jednego nadajnika.