Start Forum Odpowiedz na:

Anonimowy
Gość
Liczba postów: 138190

I tu potwierdza się moje twierdzenie które powtarzam ludziom, że dotykowce się znudzą i będzie ich mniej w użyciu niż teraz. Ludziom się upatrzą i będzie jak 20 lat temu z zegarkami LCD tzw. 7 melodii. Kiedyś był szał na to. Ale wróciły do mody klasyczne wskazówkowce. Pozostały wyspecjalizowane LCD zegarki oraz normalne, ale procent ludzi który je posiadał był podobny jak za kilka lat będzie z dotykowcami. Ja miałem 2 takie i dziękuję, ale pozostaję przy normalnym telefonie, nie smartfonie. A to co piszę teraz, wole pisać na laptopie z normalną klawiaturą niż się męczyć z celowaniem w kwadraciki na ekranie jakiegoś smartfona. Oczywiście zawsze będzie grupa ludzi, którym naprawde jest potrzebny smartfon i ja to rozumiem. Ale teraz to 95 % ludzi ma go bo jest modny, trendy, fajny, ciekawy, nietypowy, mają go wszyscy inni, a co najgorsze, że poza smartfonem ciężko obecnie kupić normalny, dobry wielofunkcyjny telefon. To dobre jak ktoś jedzie metrem do pracy i z nudów sprawdza co ciekawego w necie. Ale żeby filmy HD oglądać na 5 calowym ekranie to już zboczenie. Można coś obejrzeć, ale producenci myślą że zamienią wszyscy telewizory na smartfony i będą tam M jak miłość oglądać. No bo po co stosują ekrany HDTV ? I nie pisać mi że jest postęp. To nie postęp tylko ludzie są ogłupieni i mają wyprane mózgi reklamami i zamiast hajs wydawać na wycieczki, sporty, spotkania, jedzenie w restauracjach czy na cokolwiek innego, kasę wydają na kolejne generacje smartfonów za 2 czy 3 koła PLNów. Pytam po co ? Tylko nie piszcie mi głupot zaraz że jestem zacofany, albo że postęp wymusza coraz to lepsze rzeczy. Pozdrawiam szczególnie zdrowomyślących.