Start Forum Reply To:

Anonymous
Guest
Liczba postów: 135643

Zrobił się nam trochę OT, ale co tam i ja dorzucę swoje dwa grosze do dyskusji na temat konkurencyjnego portalu.
Mianowicie na telix.pl trafiłem ho ho dobre kilka lat temu. Nie zabieram głosu w dyskusjach a jeżeli już to bardzo sporadycznie (ot choćby jak ma to miejsce obecnie), ale jestem wiernym (codziennym) czytelnikiem telix.pl. Dlaczego? A m. in. z powodu konkurencji i „papki informacyjnej” jaką serwowała. O komentarzach pod artykułami/informacjami nawet się nie będę rozpisywał – przedszkole rozwydrzonych bachorów to pierwsza myśl jaka w większości przypadków przychodziła mi na myśl czytają „twórczość” niektórych czytelników. A tutaj na telix.pl zupełnie inna bajka, duża kultura i co najważniejsze przyjaźnie nastawiony do swoich użytkowników Kan, który nie stroi się na nadczłowieka ale jak wielokrotnie udowodnił jest równym partnerem w dyskusji i za to mu chwała.
Telix.pl życzę jak najlepiej – szczególnie większej ilości odsłon i jeszcze większej ilości informacji, ale nie wrzucanych na serwis dla samego ich wrzucania (ot taka sztuka dla sztuki) jak ma to miejsce u innych. Trzymać poziom, który od dłuższego czasu jest wyznacznikiem tego serwisu, nie skopać go różnymi pierdółkami jak zrobiła to konkurencja i będzie cacy. Takich weteranów jak jak na pewno wtedy się nie pozbędziecie 🙂
Pozdrawiam raz jeszcze i sukcesów życzę szczerze i od serca dla całej ekipy tworzącej telix.pl