Start Forum Reply To:

Anonymous
Guest
Liczba postów: 136810

Naciagacze, zgadzam sie pani jak przyszla podpisac umowe zaklinala sie ze jak wykupie multiroom, to na obu TV, bede mial te same programy, lacznie z Canal+, ktory wykupilem w wersji HD. Oczywiscie po uruchomieniu uslug, okazalo sie ze mam Canal+ tylko na jednym TV, a po zadzwonieniu do pani X… zbluzgala mnie jak to mozliwe, przeciez to oczywiste ze na kazdy TV trzeba zakupic oddzielny pakiet.
I tu sie nie zgadzam, mialem wiele umow z roznymi TV i nieraz sie nacielem wiec dla pewnosci zadalem pytanie bardzo kompetentnej pani to pytanie 2 razy, majac wiele doswiadczen z naciagaczami. Oczywiscie pani okazala sie tak kompetentna ze nawet nie wycenila mi posiadanych pakietow zgodnie z obowiazukacym pakietem. Na szczescie zrobila blad na swoja niekorzysc bo faktyczna oplata okazala sie dokladnie 10 zl nizsza niz wymyslona przez pania X…, dla fanow niekompetentnych sprzedawcow podaje numer tel w Stargardzie Szczecinskim (bron pa…….), +48795141181. Zaluje tylko jednego ze nie wyjelem tzw. gwozdzia pana Ziobro i nie nagralem rozmowy, ale juz wiecej tego bledu nie popelnie!. PROSZE UWAZAC JAK SIE KONTAKTUJECIE Z TYM NUMEREM !!!