Uważajcie na Play. Miałem wczoraj taką przygodę. Ponieważ wcześniej oceniłem poziom obsługi swoich kontaktów z BOK jako „przeciętny”. Zadzwoniła do mnie dziś pani z BOK Play lojalnie uprzedzając że rozmowa jest nagrywana itd. Kiedy zacząłem wyjaśniać dlaczego tak „wysoko” oceniam poziom obsługi fioletowego operatora pani natychmiast się rozłączyła. Myślę sobie głupi człowiek to nie pani się rozłączyła, tylko jakaś „złośliwość rzeczy” i pani zaraz zadzwoni drugi raz aby wysłuchać co mam do powiedzenia. Niestety pani już więcej nie zadzwoniła, a zatem to nie jest żadna ” złośliwość rzecz”, tylko Play tak ustalił że przyjmuje tylko dobre oceny i w ten sposób zawyża statystykę jakoby był „najlepszy”. Dla mnie i mojej rodziny jest to zdecydowanie NAJGORSZY operator z jakim miałem dotychczas do czynienia, a poziom obsługi z T-Mobile jest wprost nieosiągalny! Przykładem jest dzisiejsza rozmowa. Miną lata świetlne nim play zbliży się z obsługą do T-Mobile, a ja w związku z tą sytuacją i innymi zdarzeniami składam oficjalną skargę do UKE! Uważajcie bo Play to zwykli naciągacze !!! Wkrótce przygód moich z Play ciąg dalszy….
Reply To:2018-01-24T03:41:51+01:00