Start Forum Reply To:

Anonymous
Guest
Liczba postów: 136777

Ja przeniosłem od sierpnia 2011 chyba 4 czy 5 numerów. Z Orange i Plus. Dostałem 60 zł na konto promocyjne, 5 zł z doładowania wziąłem na pakiet 100 minut i 5 dni do Play za free. Po wygadaniu karta ląduje w śmietniku i biorę kolejną. Sam używam Orange i w tej chwili mam przerwę na przeniesienia bo właśnie wydzwaniam od listopada piąty pakiet 400 minut do wszystkich z promocji Dawanie Prezentów Cieszy Podwójnie. Ale jak wygadam to biorę kolejny numer do Play. Oczywiście nie łażę wszędzie z dwoma fonami – ten Play leży w domu jak załatwiam sprawy telefoniczne (dzwonię dużo) to wtedy z Playa (oprócz Orange – pakiet 1000 minut). A startery mam głównie Orange free na kartę (zostały jak był 1 miesiąc 1 GB za 20 zł), oraz Plus (29 gr za rozmowę do Plusa). I w salonie nie ukrywają że wiedzą że się wywala i bierze kolejny do wydzwaniania. I nawet sugerują że można kupić nowy i przenieść do nich. Sami nie mieli konkurencji starterów do zaoferowania. No bo i nie mogą ich zarejestrować. No ale Play się cieszy że bije rekordy w przenoszeniu. Ciekawe jaki procent przeniesionych numerów zostaje na dłużej niż 2-3 miechy ? Pozdrowienia dla kumatych ! 🙂