Start Forum Odpowiedz na:

akmk
Członek
Liczba postów: 418

Uwaga na produkty które serwisuje firma Lechpol ,Kupiłem niedawno cb radio i na 2 dzień wysłałem do nich na naprawe gwarancyjną okazało się że poprawili luty przy wtyku antenowym,po jednym dniu używania cb znowu odesłałem z powrotem,ponoć znowu poprawili luty,po następnych 2 dniach spowrotem,wrócił ze stwierdzeniem że poprawili luty,znowu po wyjęciu radia z samochodu i ponownym podłączeniu znowu nie działa.Zadzwoniłem do nich na co oni stwierdzili że to moja wina i nie zrobią mi tego na gwarancji bo nie powinienem odkręcać anteny i po co wyjmuje cb z samochodu.więc odkręciłem pokrywę radia i faktem że cyny przy gnieździe było chyba więcej niż w całym radiu tyle tylko że cyna ta nie trzymała się gniazda, pożądanie poprawiłem te luty przy gnieździe i jakoś już 2 miesiąc jak radio działa mimo iż codziennie wyjmuje je z samochodu.Wniosek jest jeden -ludzie którzy tam pracują nie mają nawet pojęcia do czego służy lutownica.Chciałem kupić tego Cabletecha ale ze względu na serwis gwarancyjny tego nie kupiłem,kupiłem wiwe hd-50 i jestem zadowolony tym bardziej że jak wiwa się popsuje to wymieniają na nowy sprzet.