ale piepszycie glupoty ten smartfon jest zajebisty pod kazdytm wzgledem mam go juz
drugi tydzien z testu z playa i przekonal mnie w 100% do siebie jest extra poprostu brak mi sloww
jest tak zajebisty nigdy niemialam dotykowego telefonu ten jest tak bajecznie prosty i przyjemny w obsludze ze az w szoku jestem biore go jest poprostu the best i za taka kase mala jak dla mnie nic lepszego w tej cenie nieznajdziecie piszecie tu takie bzdury ze szok ze telefon sie wiesza itd gowno prawfa smiga jak szalony ma super parametry i dotego android ktory czyni cuda.jesli mowic o mankamentach to jedynie slabo trzymajaca bateria ale tak ma kazdy android nawet htc desire wiec jesli ktos chce miec androida musi sie pogodzic ze slaba bateria i ty wiec mozna duzo przechowywacle mi to nieprzeszkdza osobiscie jak komus z ja sialezy na super baterii niech kupi sobie stara nokie haha co c hodzi o pamiec ma karte pamieci przeciez ja go polecam jest super i naprawde wartoja sie w nim zakochalam i dla mnie niema nic lepszego chyba tylko iphone:)
Reply To:2018-01-27T07:30:28+01:00