Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Klienci Play przygotowują pozew zbiorowy Reply To: Klienci Play przygotowują pozew zbiorowy

Tigertygrys
Participant
Liczba postów: 799

Mam wrażenie , że nie macie do końca racji …Opłaty naliczone przez operatora nie były do końca za pobrane dane. Swoją opinię opieram o rozmowę z użytkownikiem Play który miał taki problem. Blokadę internetu miał założoną , ale sieć Play naliczała jakieś opłaty za próbę połączenia – wychodziło tego strasznie dużo . Ja osobiście jestem cały czas online w swoim androidzie – włączona synchronizacja poczty,komunikatory, przeglądam internet, używam youtube – co prawda nie siedzę na telefonie cały czas , ale pracuje internet ciągle wliczając w to aplikację pogody i inne „pierdoły” . Miesięcznie nie udało mi się chyba przekroczyć 200MB – chociaż nie sprawdzam ciągle. Ilość danych jaką niby naliczał telefon były to kosmiczne ilości danych wysyłanych – co np u mnie występuje w minimalnych ilościach – ani obeznany użytkownik , ani operator nie umiał wytłumaczyć o co dokładnie chodziło. Co innego klienci nie mający pojęcia o łączeniu z internetem , a co innego Ci którzy mimo wiedzy mieli nadal spory problem.