Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Play: Huawei i Wojewódzki od poniedziałku Reply To: Play: Huawei i Wojewódzki od poniedziałku Reply To: Reply To: Play: Huawei i Wojewódzki od poniedziałku

Tigertygrys
Participant
Liczba postów: 799

Zbyszku a co do obrazy ma wystąpienie Wojewódzkiego w reklamie….Nie wiem czy rozróżniasz programy satyryczne od normalnego życia …jeśli nie to powinni skazać wszystkie kabarety bo się naśmiewają z państwa i ludzi w kraju …Majewski, Ani Mru Mru, a może widziałeś kiedyś Kabaret Olgi Lipińskiej – czy tam nie było obrazy? A może widziałeś skecze o Euro 2012 czy o rozmowach Jezusa z piekłem? – przecież to trzeba traktować z przymrożeniem oka – ja znieczulony nie jestem i wiele rzeczy mi przeszkadza w kraju , ale bardziej głupie społeczeństwo i jawne jego oszukiwanie przez polityków niż samo naśmiewanie się z kogoś poprzez programy satyryczne. Ten przykład który przytoczyłeś jest bardzo dobry ponieważ właśnie o takie coś mi chodziło ….co wyraża debilny młodzian pisząc na murze hasła , których nawet nie bardzo rozumie? a no właśnie wychowanie młodego społeczeństwa i zanik wartości moralnych . Jakoś ja nigdy nie miałem potrzeby niszczenia mienia czy robienia komuś krzywdy , a tych pajaców co przypalali papierosem dziewczynę trzeba by potraktować odpowiednio – sąd da jakieś prace społeczne , albo poprawczak gdzie tylko się nauczą czego trzeba ….Proponował bym trochę przemyśleń i asertywności w pisaniu:)