Start Forum Sprzęt Nawigacje GPS Nawigacja FreeWAY MX2 HD dostępna w Polsce Reply To: Nawigacja FreeWAY MX2 HD dostępna w Polsce Reply To: Reply To: Nawigacja FreeWAY MX2 HD dostępna w Polsce

Tigertygrys
Participant
Liczba postów: 799

TEO nie jesteśmy kolegami , a tym bardziej nie nazywaj mnie chłopczykiem o ile masz na tyle kultury żeby prowadzić normalną dyskusję….nie interesuje mnie od kiedy masz telefon , bo o niczym to nie świadczy , to że moja babcia miała by telefon pierwszy jaki powstał a teraz nie umie napisać nawet smsa ma się tak samo do twojej wiedzy na ten temat. Błędy posiadają wszystkie nawigacje , a to czy dana zmiana drogowa jest szybko aktualizowana zależy od ilości zgłoszeń przez użytkowników – niestety w PL ludzie nie lubią płacić za cokolwiek i mało osób używa experta – porównując z pirackimi automapami czy podobnymi. Sam zgłaszałem kilka razy rondo którego nie było na mapie – ale niestety nikt nie wprowadzi poprawki na podstawie jednego zgłoszenia – łatwo można by wykończyć konkurencję w ten sposób . Co do wieszania to trudno powiedzieć używając czasownika wieszaj – do drugiej osoby żeby powiesiła koszulę na wieszaku – wtedy brzmiało bo to miej więcej „ty wieszaj ” , ale to tryb rozkazujący . To nie jest forum o języku polskim , ale jak ktoś jest nastawiony negatywnie do życia to próbuje publicznie innych obrażać – być może to od kilometrów przejechanych po mieście. Pisałeś o „wieszaniu” się Nawiexperta co w potocznym rozumieniu można odebrać tak -nawigacja nie działa – nie reaguje – powoduje zacięcie systemu- co w moim przypadku przez 2 lata użytkowania nigdy się nie zdarzyło – dlatego moje jakże duże zdziwienie .