Start Forum Odpowiedz na:

Anonimowy
Gość
Liczba postów: 138503

Wygląda to wizualnie całkiem dobrze chociaż prezentującemu mógł prezentację lepiej przeprowadzić, jestem również za Symbianem , Android wygląda ładniej od ^3 w wresji standardowej to nie ulega wątpliwości, ale w momencie jak przechodzimy do funkcjonalności jeśli chodzi o telefonowanie, wysyłanie SMS to moim zdaniem lepiej ma to zrobione Symbian aczkolwiek, pewnie to wszystko to kwestia przyzwyczajenia, Android ma wielu entuzjastów i moim zdaniem Nokia robi błąd, że nie wypuszcza telefonów z tym systemem, niepotrzebnie traci przez to rynek.mam obecnie od prawie 3 lat moja starą nokia 5800 z zainstalowaną nakładką SPB Mobile i od 2 miesięcy galaxy ACE i puki co to galaxy się co jakis czas potrafi się wysypać, wi-lan działa kiedy mu się podoba a nie kiedy ja chcę, po prostu tragedia i już nie wiem czy ten samsung jest taki fatalny czy system jest źle spasowany na ten telefon, tymczasem z Nokią po początkowych problemach z systemem (też potrafił sie zawiesić 😉 ) nie mam obecnie problemów, oczywiście Galaxy chodzi nieporównywalnie szybciej i lepiej to w końcu technologicznie różnica co najmniej 2-3 lat.
I ostatnia konkluzja, patrząc jak jest ta Nokia zrobiona a jak galaxy ACE to przypuszczam, że ta nokia przetrwa tego Samsunga 😉