Start Forum Odpowiedz na:

ferdar
Uczestnik
Liczba postów: 1608

[quote]Można skasować stare zdjęcia. W tej edycji pozwolimy to zrobić. Warto jednak pozostawiać przynajmniej po jednym w każdym modelu telefonu. Niestety, aby uniknąć przekrętów w następnych edycjach podniesiemy limity, ale zmienimy zasady. Już pracujemy nad tym, dlatego prosimy o wypowiedzi co warto poprawić. My także się uczymy, a chcemy nagradzać aktywnych Czytelników, którzy naprawdę na to zasługują i dlatego ciekawym pomysłem wydaje nam się 24-godzinna ankieta na koniec każdej edycji, w ramach której Czytelnicy mogliby ustalić kolejność. Musimy mieć jednak akceptację takich projektów. Kolejną propozycją jest usuwanie punktów za zdjęcia, które zostały ocenione na koniec edycji wartością np. poniżej 5 pkt. i na tej podstawie weryfikować ilość końcową punktacji. W tym przypadku jednak istnieje także ryzyko specjalnego zawyżania lub zaniżania oceny. Każda propozycja jest usprawnienia regulaminu jest oczekiwana. Andrzej [/quote]

Ankieta jest bardzo dobrym pomysłem. A z pana wypowiedzi zrozumiałem że każdy ogólnie może mieć te sto kilkanaście zdjęć nie zależnie od czasu. Dzięki, kilka starszych które mają ponad rok usunę.