Start Forum Reply To:

LesH
Participant
Liczba postów: 3876

[quote]gdy jesteś w UE to karta T mozesz sobie …podetrzeć . Tak zreszta jak kazda inna [/quote]
TEMAT bezkonkurencyjnego obniżenia kosztów roamingowych UE i w całym świecie, oferowanego Pakietami Roamingowymi tylko od Ti-Mobajla i płynące z nich KORZYŚCI WAŁKOWANE BYŁY na forum telix.pl tak CZĘSTO pod czerwca b.r., że takie nawiedzone riposty jak zacytowana powinno się ignorować. Nawet zagorzałemu wyznawcy jedynie słysznej 'gierki’ nie wypada na publicznym dywanie tak się wykładać bezmyślnym ignoranctwem. Skoro jednak zdecydowałem się zareagować i wspomniałem teraz o bezkonkurencyjnych ramingowych pakietach polskiego Ti-Mobajla to przypomnę ich śmiesznie niską cenę, którą klient T ma dzięki nim: za minutę/smsa/MMSa wychodzącego w roamingu UE: tylko 30 groszy na wszystkie numery unijne, a MMSy po 30 gr DZIAŁAJĄ gdy klient T jest W ROAMINGU SIECI CAŁEGO ŚWIATA i można je wysyłać DO WSZYSTKICH SIECI KOMÓRKOWYCH NA ŚWIECIE. Takie numery tylko w T-Mobile PL. Przypomniałem, ale od tej pory chciałbym być konsekwentny i naprawdę ignorować publikowane bzdury nawiedzonych ignorantów, doskonale zaimpregnowanych wybiórczo na podawane informacje.