Start Forum Operatorzy Internet mobilny Heyah Internet non stop Reply To: Heyah Internet non stop

Anonymous
Guest
Liczba postów: 135690

HEYAH internet non stop to farsa mam dwa numery i do tej pory zachwalałem HEYAH jak mogłem w tej chwili muszę powiedzieć że INTERNET NON STOP to farsa mało że sama usługa jest beznadziejna to jeszcze osoby z BOK same tłumaczą że faktycznie lipa,ale to nic,zwrot kasy za niewypał oddają (chyba) bo nie wiadomo co,ile i za co i ile to trwa,bo po każdym sprawdzeniu konta są inne kwoty,a na bilingi nie występują… choć obiecują sms z wyjaśnieniami (śmiech).
A ma może ktoś z Was ,ofertę TELEFON BEZ UMOWY? To dopiero majstersztyk marketingowy nim miną rok od oferty (oferta minimum rok) zmieniła się cena telefonów, ktoś mógłby pomyśleć że staniały (haha) otóż w HEYAH poszły w górę. Mając ofertę 12miesięcy za 50zł=600zł można był kupić np. aparat Samsung Wave za 1zł(reasumując: na wolnym rynku taki telefon kosztuje od 430zł w górę) ta oferta była do łyknięcia. DEBIL ze mnie,nim miną rok moich wpłat ten sam telefon teraz kosztuje w heyah (12miesięcy*50zł=600zł + nie 1zł TYLKO PONAD 450zł)(tel został wycofany z oferty)ale to samo tyczy się innych telefonów.HEYAH wymyśliła świetny sposób zatrzymania kart i mixów w sieci ale tu się przeliczył bo nikt nie zapłaci za taki telefon więcej niż 1zł bo nie warto.
Zostałeś załatwiony w ten sam sposób daj znać.
jak ktoś z heyah ma coś do mojej wypowiedzi to zapraszam 888888991