Start Forum Reply To:

LesH
Participant
Liczba postów: 3876

Przed chwilą rozmawiałem z konsultantką obecnego T-Mobile, która potwierdziła mi, że NIELIMITOWANE ROZMOWY, SMS-y i MMS-y z sieci T-Mobile na całym świecie (TAKŻE w ROAMINGU) na numery T-Mobile na całym świecie są faktycznie BEZPŁATNE!!! W najwyższych abonamentach na zawsze, w niższych na pewien czas, potem za ryczałtową dopłatą za pakiet otwierający dostęp do tych możliwości, przy czym 'niskoabonamentowicze’ po upłynięciu miesięcy promocyjnych taki pakiet mogą wykupić sobie także jednorazowo tylko na interesujący okres, np pobytu na urlopie za granicą swojego – wtedy z zagranicy luzik do wszystkich abonentów T-Mobile lub na okres wyjazdu znajomych, do których chciałoby się wtedy dzwonić, smsować i słać mmsy (foto-audio-video plus obszernotekstowe). Wykupując jednorazowo pakiet dostępu do tych usług płaci się proporcjonalnie wg ilości dni korzystania w miesiącach rozliczeniowych. Aktywacja i deaktywacja są bezpłatne.
Dla dzwoniących/smsujących/mmsujących do znajomych za granicą oraz dla bywających/podróżujących za granicą to OFERTA-REWELKA, przebijająca nawet Heyah-a. Konsultantka nie była tylko pewna, czy minuty abonamentowe do wszystkich w Polsce można wykorzystywać także z zagranicy, z roamingu w T-Mobile, a ja nie miałem czasu czekać na linii, aż się ona tego dowie. Także dla mieszkańców terenów przygranicznych skończy się marazm niechcianych kosztów roamingowych, gdy komórka nagle przeskoczy na 'obcego TiMobajla’. Przepiękna sprawa!