Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi UKE zapowiada walkę z oszukańczymi loteriami SMS Reply To: UKE zapowiada walkę z oszukańczymi loteriami SMS

Anonymous
Guest
Liczba postów: 136862

Podałem najprostszy i najskuteczniejszy sposób rozwiązania problemu . Jednocześnie nie jestem tak naiwny ,aby mieć realną nadzieję na taki rozwój sytuacji . Zapominamy chyba ,że operatorzy czerpią równie wysokie zyski z tych niezbyt uczciwych „loterii”. I tu jest pies pogrzebany , choć operatorzy doskonale wiedzą ,ze jest to naciąganie klientów . Nikt mi nie wmówi , że są tak tępi (-:
………..Nie wymieniałem żadnego operatora , ale to nikt inny tylko nawiedzony ~Poll nie omieszkał zareklamować swojej jedynie słusznej sieci . I dyskusja toczy się już wokół „szlachetnego” postępku Playa , zamiast wokół podstawowego tematu . A potem ktoś taki jak ~Poll stawia fałszywe tezy , że jego „bożek” jest znienawidzony , bo przecież można o nim wypowiadać się tylko na klęczkach . A to wielki FAŁSZ w wykonaniu tego nawiedzonego „obrońcy ” Taka bezmyślna „obrona” tak naprawdę nie atakowanego operatora przynosi mu więcej szkody . Nikt inny tylko ~Poll twiedził ,ze tylko u jedynie słusznego operatora nie ma żadnych awarii , niedociągnięć a każdy krytykujący „błędy i wypaczenia” jest na pewno agentem W3 lub co najwyżej bezmyślnym użytkownikiem . Oczywiście TYLKO `ON ~Poll zna się na wszystkim i ofiarnie tropi 'wrogów” swojego „bożka”. Co do najnowszych deklaracji Playa popieram stanowisko ~Bloma . Chora jest postawa ~Polla :’…gdyby nie skargi klientów to Play niczego by nie zmienił. No bo po co? Klienci się nie skarżą więc im pasuje ” Albo coś jest uczciwe albo nie ! To tak jakby chwalić złodzieja ,ze się przyznał , gdy już złapano go za rękę . I brak choćby tylko takiej reakcji innych operatorów nie ma tu nic do rzeczy .