Start Forum Sprzęt Pozostałe tematy Jak niszczy laptopy Toshiba (video) Reply To: Jak niszczy laptopy Toshiba (video)

Anonymous
Guest
Liczba postów: 135834

Pierdu, pierdu -jakiś czas temu kupiłem Toshibe P100-324
Taki z pomarańczową obudową full-wypas za ponad 9 tyś. 4 razy rozpadła się ubudowa włąśnie ta pomarańczowa obudowa (problem całej serii P100 – w internecie można zobaczyć zdjęcia jak się rozpada obudowa), na początku wymieili mi na gwarancji i oczywiście na nową obudowę która się rozpadła i tak 4 razy tylko dlatego że nie chciało mi się często w serwisie przebywać, gdy skończyła się gwarancja nagle mieli wzmocnioną obudowę którą już mogłem zakupić za nie małe pieniądze – kpina. Nie wspomnę że przy takich wymianach uszkodzili mi matrycę, płytę główną, mocowania obudowy, wypadały mi śrubki z laptopa i nie miałem dźwięku. Część usterek zostałą wymieniona inne niestety nie.

Jak kupowałem laptopa było w specyfikacjii napisane możliwość obsługi pamięci ram do 4GB. Po jakimś czasie dokupiłem owe 4 GB – obsługuję 3.072 na systemie x64- kpina – w serwisie się wykpili że to już stary laptop. – Jawne oszustwo