Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Era chce odzyskać palmę pierwszeństwa Reply To: Era chce odzyskać palmę pierwszeństwa

Anonymous
Guest
Liczba postów: 136485

era zeszła na psy
potrafią człowieka wmanipulować w białych rękawiczkach.
np. w taktak biuro obsługi klienta koszt 2,44zł, nawet jeżeli po długim oczekiwaniu około 10minut nikt z obsługi nie odbierze, pobierana jest opłata,a reklamacji nieuwzgledniają !!!
Po drugie tworząc promocje tworzą je tak aby jak najłatwiej na niej się potknął abonent. np.podwójne doładowanie. Jeżeli ktoś nie dokładnie przeczyta regulamin promocji, a nie jest o to trudno bo często są zawiłe albo udostępniane z opóźnieniem po ukazaniu artykułu w portalach. – uwaga w kierunku kierownictwa działu odpowiedzialnego za te sprawy !!!
Ja na niedawno oferowanych promocjach dużo straciłem 2x150zł przez zbyt pochopne można powiedzieć z mojej strony skorzystanie z niej. Niby moja wina, ale ale jeżeli podejście eRY będzie takie to ja 10 razy się zastanowię czy skorzystać z ich ofert, a także czy polecić ją rodzinie i znajomym lub z niej zrezygnować. A to z pewnością jej nie przysporzy zysku. A ja będę bardziej uważny na „kanty czy tzw.świnie” z ich strony także odbiję to sobie z nawiązką. NACIĄGANIE nie popłaca !!!