Telefon mam około 2 tygodni. Ogólnie bardzo pozytywne wrażenia. Decydując się na ten telefon brałem pod uwagę to do czego ma mi tak naprawdę służyć. Chciałem żeby był solidny i jest, chciałem żeby po upadku na ziemię czy wpadnięciu do wody skutkiem nie było tylko wspomnienie jaki to fajny telefon miałem :-)no i spełnia te oczekiwania. Podoba mi się jakość muzyki jaka wydobywa się z radia przez słuchawki. Fajnie że ma gps, ściągnąłem navi expert i za małe pieniądze mam nawigacje. Czasami biegam więc nastawiam krokomierz który podaje orientacyjny dystans jaki przebiegłem i ile kalorii spaliłem. Wyświetlacz, jeśli ktoś nie potrzebuje wodotrysków to w zupełności wystarczy, można na nim umieścić skróty do najczęściej używanych aplikacji. W ręku leży bardzo dobrze, fakt nie jest mały, ale to też może być zaletą. Fajna sprawa to jeden przycisk na obudowie potrzebny do włączenia latarki. Wada jaką odkryłem to wspominany już tutaj w ocenach brzęczący głośnik w słuchawce, wpada w jakieś wibracje które raz bardziej a raz mocniej zniekształcają to co mówi do nas dzwoniąca osoba. Pojadę jeszcze z nim na narty i jeśli nic się nie zmieni oddam do serwisu aby mi wymienili na taki sam.
Reply To:2018-01-23T13:21:49+01:00