Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Pakiet 30 minut za awarię od Orange Reply To: Pakiet 30 minut za awarię od Orange

Anonymous
Guest
Liczba postów: 135805

„Podobnie” zachował się Play wobec mnie . Dostałem zwrot nienależnie pobranej kasy (ok 50zł) i serię przeprosin . Dostałem też „rekompensatę” dodatkowe 50zł na konto . Co prawda już po miesiącu przyznali mi rację i napisali ,ze zwrot nastąpi wkrótce Wszystko fajnie – tylko , że nastąpiło to po dalszych 3 miesiącach szarpaniny z operatorem a także maili do rzecznika i interwencji miejskiego rzecznika konsumentów – nie wiem co przeważyło . Pozew do sądu już mój prawnik przygotował, miał być złożony w nowym roku .
P.S. Jest tu chory osobnik ~Poll , któremu takie rzeczy się nie przydarzają , ponieważ potrafi on WSZYSTKO prawidłowo skonfigurować . Niestety – przyznaję się – nie jestem w stanie w żaden sposób skonfigurować systemu naliczania opłat operatora . Zapewnie ten bezrozumny osobnik to potrafi (-: Szkoda że nie jest on użytkownikiem Orange – wtedy taka awaria na pewno by nie nastąpiła a jeżeli już to z winy innych użytkowników .