Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Loteria Pusty SMS reklamowym blefem Reply To: Loteria Pusty SMS reklamowym blefem Reply To: Reply To: Loteria Pusty SMS reklamowym blefem

Anonymous
Guest
Liczba postów: 135711

problem jest w tym, ze regulamin i praktyka nie sa zgodne, odpisalam na sms-a bo brałam udział w roznych glosowaniach i połaczylam sms-a z informacja o wygranej z poprzednio wysłanymi, coz kazdemu moze zdarzyc sie pomyłka, tylko ze ja w odpowiedzi dostałam chyba z 20 smsow od PREZESA, od MARKA -niejakiego oczywiscie to w ciagu jednego dnia. trudno tu mowic o jakis wspanialaych ludziach rozdajacych pieniadze- bo takich nie ma, mozna powiedziec jedno – robi sie pieniadze dla tej wspanialej FIrMy ZAREJESTROWANEJ FAKTYCZNIE w warszawie, choc adres w KRS nie zmieniony jeszcze, obsada zarzadu greckobrzmiace nazwiska, firma zalozona w 2009 a wiec na dorobku dlatego moze nie trzymaja sie zasad regulaminu, regulamin sobie a sms-y sobie. pozdrawiam i uwazajcie na wygrane ;), A o morale mozna zapomniec , Pan Prezes Witerski na pewno „wygrwa” co miesiac pewnei wiecej niz 10 tys. pozdrawaim prezesa