Start › Forum › Rozrywka › TV i muzyka › Ponad milion utworów legalnie za grosze w Muzodajnia.pl › Odpowiedz na: Ponad milion utworów legalnie za grosze w Muzodajnia.pl
Używam, skusiłem się. Nie żałuję ogólnie… Niestety niedorubek spowodowanych zadziwiającą flozofią jest mnóstwo. Np. z niektórymi wytwórniami jest umowa, ze piosenek czy ogólnie utworów krótszych niż 60 sekund nie umieszcza się w katalogu! Głupota? Chyba tak. Bo po co komu płyta, która stanowi całoś z krótkim intro na pczątku albo wydzielonym jako odrębna ścieżka „przemówieniem” artysty do publiczności co jest częste na płytach koncertowych, albo jest najnormalniej częścią „spektaktu” jak w przypadku koncertu berlińskiego Watersa… To chore – tylko dziwak albo ktoś komu ie zależy na tym co robi mógł wpaść na taki pomysł.
Jest wiele innych niedoróbek, ale dotycy to tych płyt, które wolałbym mieć na półce. Muzodajnia jest dla mnie bowiem źródłęm tej muzyki, którą lubię, ale nigdy płyty bym nie kupił bo radio, którego słucham wystarczająco często puszcza tę muzykę, albo chociaż przypomina mi, że to kiedyć było nagrane 😉