Start › Forum › Rynek › Wyniki i sprawozdania finansowe › Orange po 3 kwartale miał 14,141 mln klientów › Odpowiedz na: Orange po 3 kwartale miał 14,141 mln klientów
Gdyby inne opy w ofercie pre-paid dawały również tańsze połączenia na stacjonarne, to może np. taki tak-tak miałby większe wzięcie? A tam śpią z ofertami. Myślą że jak dadzą za 9 zł/14 dni „darmowe” połączenia w sieci bez stacjonarnych, to ludzie będą się pchali do nich drzwiami i oknami? Orange owszem udaje że coś robi, ale jak dla mnie to są to pozorne ruchy. Chociaż jest tam sporo różnych opcji tańszych połączeń, ale za dużo kombinowania. Po co mi szczęśliwa godzina, kiedy nie wiem o której ona będzie? Wybrany kraj- samo włączenie usługi 5 zł i -1 zł/min.( gdzie w Heyah mam 59gr/min. lub 44gr/min w zależności od taryfy) bez łaski za jakiekolwiek włączenie. Następnie nakręcone minuty z opłatą 4zł za każdy dzień, co podbija cenę minuty. I generalnie największy minus W3: jak dzwonię na nieznany mi numer, nie wiedząc do jakiej sieci, to tak do końca nie wiem ile zapłacę za rozmowę dopóki się nie spytam jaka to sieć. I tu taki play jest górą, bo w najgorszym wypadku będzie to 29 gr. a nie ok.80gr. A numer zaczynający się na 501 wcale nie musi być w Orange, tak jak np 608 w Erze. Pozdrawiam.