Start › Forum › Rozrywka › Konkursy i loterie › Jesienna Fiesta, czyli konkursowy spam SMS-owy Play › Reply To: Jesienna Fiesta, czyli konkursowy spam SMS-owy Play › Reply To: Reply To: Jesienna Fiesta, czyli konkursowy spam SMS-owy Play
Napisałem „stale” w sensie takim jak się pisze stale dostaje spam co nie oznacza wcale że nie ma między nimi przerw. Skoro jednak czepiasz się słówek zmienię to i napiszę, że Tobie często nie działa Play24 a innym działa bez zastrzeżeń. Nie pamiętam bym w przeciągu ostatniego półrocza miał jakikolwiek problem z działaniem Play24 poza jednym komputerem w pracy na którym w ogóle nie mogę nic zrobić. Trudności z przelobowaniem do Plusa opisywałeś i bardzo możliwe, że nie były to Twoje wrażenia a jedynie zasłyszane problemy. To przynajmniej mamy z głowy – nie masz problemu z tym z czym inni mają czyli logowaniem do Plusa jesteś zatem inteligentniejszy od nich. Brawo.
Nie piszę że inni nie mają problemów tylko, że jedni mają a inni nie więc wszystko działa ale nie każdemu. To forum roi się od opisów błędów ale także od opisów poprawnego działania. Zatem jedni potrafią korzystać bez przeszkód a innym sprawia to wielki problem. Moim zdaniem to wina zróżnicowanego IQ. Nikomu nie odmawiam prawa do pisania że jemu coś nie działa ale Ty nie odbieraj mi prawa do pisania że ja problemów nie mam bo potrafię „posłużyć się” Play24, bo potrafiłem zastrzec by reklamy do mnie nie przychodziły i nikt nie dzwonił z tekstem :”wciśnij 1″, by nie uruchamiać kodami usługi która dopiero ma wejść, by mi nic nie trzeszczało w słuchawce itd. itp.