Start Forum Rozrywka Konkursy i loterie Jesienna Fiesta, czyli konkursowy spam SMS-owy Play Reply To: Jesienna Fiesta, czyli konkursowy spam SMS-owy Play Reply To: Reply To: Jesienna Fiesta, czyli konkursowy spam SMS-owy Play

Anonymous
Guest
Liczba postów: 135616

~Poll Kłamiesz ! Nie pisałem o STALE nie działającym Play24 tylko o częstych trudnościach z działaniem tej strony . TO ROŻNICA . Nie ja pisałem o trudnościach z „przelobowaniem” się do PLUSA(telefony mam na STAŁE wpisane w roaming Plusa) , nie ja pisałem o nękaniu SMS . Za to pisałem o kiepskiej jakości i zrywaniu połączeń mimo wykazywania doskonałego zasięgu . Dlatego telefony Play ma przełączone na stale na roaming Plusa . Pisałem o uznanej (po bojach) reklamacji ,z której kasa nie została zwrócona do dziś (ok 2 miesiące) .
Możesz sam nie mieć problemów , jednak nie pisz za innych ,ze ich nie mają . To tylko świadczy o kompletnym braku zdrowego rozsądku , albo nieumiejetności rozumienia czytanych tekstów . Tylko to forum roi się od opisów podobnych przypadków . To ,ze i inne sieci nie są od nich wolne – nie oznacza rozgrzeszenia operatora o którym piszemy . Żądania prawidłowego funkcjonowania sieci uważane są przez Ciebie za żądania traktowania w specjalny sposób . Niestety , to Tobie należy się chyba troska należna osobom specjalnej troski .
Powtórzę: Niestety ,zachowujesz się jak partyjny aktywista z czasów PRL – Twojej partii , tfu -operatora nie można krytykować . W odpowiedzi stać Cię jedynie na pomówienia i bezsensowne wykręty .
Wystarczająco wykazałem Twoją złą wole i niekompetencję aby to przedłużać (-: