Start Forum Rozrywka Konkursy i loterie Jesienna Fiesta, czyli konkursowy spam SMS-owy Play Reply To: Jesienna Fiesta, czyli konkursowy spam SMS-owy Play Reply To: Reply To: Jesienna Fiesta, czyli konkursowy spam SMS-owy Play

Anonymous
Guest
Liczba postów: 135648

~Poll Wybacz , ale tłumaczenie , że jeżeli są problemy to TYLKO z winy użytkowników bardzo kiepsko świadczy o Twojej inteligencji . Rozwiązywanie problemów klientów(związanych z usługami) jest OBOWIĄZKIEM każdego operatora . Tak nakazuje prawo i konkretne przepisy . Nazywanie np świadczenia usług na przeciętnym poziomie czy rozpatrywania reklamacji NIE JEST traktowaniem klientów w specjalny sposób . Wybacz ale tak może twierdzić tylko osoba , której złośliwość przysłoniła zdrowy rozsadek
Zacytuję ~Kolca ; „To, że korzystamy z taniego supermarketu telekom. jakim jest P4 nie oznacza, że nie mamy widzieć problemów. ”
Podałem konkretne przykłady – całkiem odmienne od wysyłania kodu przed rozpoczęciem działania usługi . Nie zbaczaj więc z tematu , nie pomawiaj , nie nie kłam ,ze się mylę . Mam też jeszcze jedną radę – nie chcesz , nie czytaj tego , co ci nie pasuje . Jednak nie odmawiaj innym prawa krytyki oraz nie wdawaj się w dyskusje które Cię wyraźnie intelektualnie przerastają (-: