Start Forum Rozrywka Konkursy i loterie Jesienna Fiesta, czyli konkursowy spam SMS-owy Play Reply To: Jesienna Fiesta, czyli konkursowy spam SMS-owy Play Reply To: Reply To: Jesienna Fiesta, czyli konkursowy spam SMS-owy Play

Anonymous
Guest
Liczba postów: 135613

~Kolec Problemy z przymusowym dotowaniem jedynie słusznej sieci mam nie TYLKO ja (bo prócz Playa mam i inne karty) ale właśnie owe ok 50 mln potencjalnych użytkowników telefonii w Polsce . Choc tego teraz nie poruszałem , nie zauważanie tych absurdów świadczy tylko o kiepściutkiej złośliwości lub kompletnej ignorancji (-:
Jak już nieraz pisałem – było to zrozumiałe i wręcz pożądane w momencie wchodzenia nowego operatora na rynek zdominowany przez oligopol W3 .Jednak przedłużanie(do 2014 ?) tej „ochrony” silnego już opa – który na dodatek buńczucznie deklaruje ,ze jest to mu niepotrzebne – to spora przesada . Skutkuje to praktycznie brakiem DALSZEGO rozwoju rynku ,zwłaszcza w segmencie MVNO . Skutkuje to możliwością drenowania kieszeni własnych użytkowników przez opów W3 za połączenia do „chronionego” podmiotu . Tym się nasz „regulator” nie przejmuje . Takie argumenty nie docierają ? Nawoływania KE nie docierają ? Protesty upadających MVNO nie docierają ?
Jednak użytkując tę sieć masz całkiem podobne do moich pretensje i spostrzeżenia – które tak zaciekle zwalczałes poprzednio . I tak jak ja byłem bezmyślnie pomawiany przez Ciebie , tak przydarzyło się to i Tobie . Niestety – jak wykazujesz – bezmyślne wyzłośliwianie się jest ważniejsze dla Ciebie od niepodważalnych faktów .