Start Forum Reply To:

Anonymous
Guest
Liczba postów: 135626

Na Wildfire przesiadłem się ze starego SE K750 Musiałem, bo już oczka nie te i na tym malutkim ekraniku niewiele widziałem. A tu ponad 3″ całe hektary i wszystko pięknie widać. Ekran jest WYRAŹNY, ostry, czyste ładne kolory, a liczenie pixeli owszem możliwe ale tylko z dobrą, wielką lupą w dłoni. Na kilku forach różni goście wypowiadają się bardzo źle o tym wyświetlaczu ale tak coś mi się wydaje, że tego smartfona to oni w rękach nie mieli i głupoty piszą opierając się na przeczytanej specyfikacji :lol Ja jestem bardzo zadowolony z tego sprzętu – z nim jest tak, że coraz bardziej się go lubi w miarę poznawania jego możliwości. To mój pierwszy telefon z dotykowym ekranem więc trochę czasu trzeba by się do tego przyzwyczaić. Czasami denerwuje brak jakiegoś „prawdziwego” klawisza bo te wirtualne są niekiedy słabo czytelne (i czuła!), niekiedy denerwuje widok niepoznanej jeszcze ikonki lub długie szukanie jakiejś opcji, która w klasycznym telefonie jest łatwo dostępna. Ale to można w sobie przezwyciężyć a pomocne w tym jest dokładne poznanie sprzętu i przeczytanie ze zrozumieniem instrukcji obsługi. Tak czy inaczej ja raczej nie wrócę do klasycznego telefonu – ten coraz bardziej mi się podoba 😉