Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Loteria Pusty SMS reklamowym blefem Odpowiedz na: Loteria Pusty SMS reklamowym blefem

Anonimowy
Gość
Liczba postów: 138643

ola. Dobrze, ze tvp emituje tą reklamę ponieważ ledwo zipie i taki zastrzyk gotówki im się przyda ponieważ są w złej sytuacji finansowej. Uważam, że tvp powinna jeszcze zwiększyć emisję tej reklamy i sama urządzić podobny konkurs aby poprawić sytuację finansową.
A co do twojej wypowiedzi, że powinni napisać nic nie wygrałeś. Spróbuj zwiększyć swoją szanse. Jesteś śmieszna. Gdyby tak zrobili to by mało zarobili a muszą dbać o zyski firmy ponieważ musza opłacić za reklamę która sporo kosztuje na pracowników itp. więc jako bezstronny telewidz uważam, że dobrze, że robią wszystko aby jak najwięcej sms do nich wpłynęło. To jasne, że każdy z nas na ich miejscu zrobił by tak samo. Nie widzę nic niemoralnego w ich postępowaniu. W końcu firma jest po to aby mieć jak najwięcej pieniędzy i to każda firma obojętnie czy konkursowa, czy bank, czy producenci proszków, bielizn, hydraulicy itd. itp. itd.
Ja tam nie jestem taki jak Wy aby zazdrościć komuś wspaniałego biznesu ponieważ potrafię cieszyć się cudzym sukcesem i wiem ile to pracy ich kosztowało aby taki konkurs stworzyć. To nie jest tak hop hop jak się tu wszystkim wydaje.