Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi reklamy operatorów Reply To: reklamy operatorów

Anonymous
Guest
Liczba postów: 135707

po pierwsze – ani pedagogika ani liceum :] mam swoje zdanie na ten temat – źle?
po drugie – poczytaj trochę na temat psychologii dziecięcej – wtedy pogadamy.
po trzecie – nie czytasz tego co napisałam – mi nie chodzi o piękne i zgrabne kobiety, ale o roznegliżowane, wyuzdane, ociekające oliwką i seksem kobiety. Widzisz różnicę? Napisałam, że nie widzę nic złego w reklamach TT – bo niby co mam widzieć? Napisałam, że przeszkadzają mi reklay Mobilkinga, gdzie pokazane są półnagie seksbomby jako pożywka dla męskich oczu i dla podbudowania ich ego poprzez pokazanie kobiety jako tępej, niezaradnej istoty służącej tylko do oglądania.

A co do naprawiania świata – z takim podejściem jak twoje – na pewno się nie da. Ty powinieneś się cieszyć, że jeszcze są ludzie, którzy próbują naprawić ten świat. Poczekaj, może kiedyś będziesz miał córkę. Może przejrzysz na oczy, kiedy córka rozchoruje się marząc o szczupłej sylwetce, zacznie przypominać Jacksona po dziesiątkach operacji plastycznych albo popadnie w skrajną depresję czując, że nie dorównuje temu co lansowane jest jako piękne i wspaniałe (czego ani tobie, ani jej nie życzę).