Start › Forum › Rynek › Wyniki i sprawozdania finansowe › Salon Play oszukiwał swoich klientów? › Reply To: Salon Play oszukiwał swoich klientów?
Nie wiązałbym głupoty ludzkiej z konkretnym operatorem. To w każdej sieci może się zdarzyć i na pewno się zdarza. Debile – pracownicy punktu – nie wiem co sobie myśleli robiąc taki przekręt? Że to nie wypłynie? Że klienci zapłacą fakturę nie zwróciwszy uwagi na jej wysokość albo zawartość? Zresztą… czy debil potrafi myśleć w ogóle?
Dodam, że mam mnóstwo telefonów od mojego operatora o wyjątkowej, tylko dla mnie jako wyjątkowego klienta, ofercie… Po prefiksach domyślam się, ze nie dzwonią z BOK – z zachodniej Polski są to zwyle numery – a i oferta jest taka jaką w każdym punkcie w kraju zaoferuje mi najmniej doświadczony sprzedawca jako nowemu klientowi 😉 Zacząłem już zbierać nazwiska tych ludzi, zapisuję daty i wysłąłem już do BOK pismo w tej sprawie z informacją o próbie niemal przestępczego wyłudzenia zgody na przesłanie umowy 😉 Z pewnością będę to regularnie robił. Ciekawe, ze zmniejszyła się ilość tych telefonów ostatnio.