Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › W pierwszej połowie kwietnia nowa oferta 36.6 › Reply To: W pierwszej połowie kwietnia nowa oferta 36.6
Mogli by ci wszyscy pójść w stronę klienta i zrobic tak jak jest w play fresh, każde doładowanie=rok ważności, mi stawki nie przeszkadzają, moga być takie jakie są obecnie, tylko to cholerne doładowanie, by w końcu spokojnie korzystać z telefonu!! a nie co miesiąc ładować bo oni sobie tak chcą,by móc sobie sms-a wysłać czy przedzwonić gdzieś, na cholere mi w 36.6 kasa za reklamy? jak i tak tego niemogę wykorzystać jak niemam waznego konta, korzystałem z tego 36.6, korzystałbym dalej, ale po co, skoro dam im znowu 30zł i przez miesiąc tego i tak nie wykorzystam, bo po prostu nie mam potrzeby, gdybym mógł to już dawno bym te wszystkie heyahy, ery i plusy i oranżady kopnął za przeproszeniem w dupę, przeszedłbym do play fresh ale znajomi mieliby drożej do mnie a to już odpada..
Ludzie, zróbcie każde doładowanie rok ważne, i już więcej ludzi będzie w pre-paidach!!