Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Simplus obniża stawki za minutę połączeń o połowę Odpowiedz na: Simplus obniża stawki za minutę połączeń o połowę

Anonimowy
Gość
Liczba postów: 138613

Lee-posluchaj te dwa pakiety w starej playkarcie najlepiej uruchomic kodem,przez *111# roznie to jest.Minuty na deser 90 za 9zl przyznawane przez pol roku po 15minut *111*13*1#, 30minut za 3zl przyznawane po 10minut przez 3miesiace *111*17*1#,pakiet zlotowek 10zl za wydane 5zl *111*18*1#-jesli nie korzystales jeden na dany starter,30minut za 9zl *111*11*1#(on powrocil za ten 50minut za 9zl *111*30*1#)Mialem taki przypadek na poczatku lutego otoz przez *111# chcialem uruchomic pakiet 30min za 9zl, ale pomylilem i uruchomilem pakiet do play i stacjonarne za 6zl ,ktory byl aktywny do konca roku 2008, co ciekawe pobralo mi z konta 5.36, przeliczylo mi ilosc przypadajach minut na pozostale dni miesiaca(kod tego pakietu *111*7#)reklamowalem w salonie,pani zrobila zgloszenie,odpisano mi listownie jak i na play24,ze uruchomil pan pakiet kodem wobec czego reklamacja jest bezsasadna-pytam jak mozna uruchomic cos co bylo mozliwe do aktywacji do konca roku 2008,co ciekawe ten pakiet wykorzystalem i on byl odnawialny w kolejnych miesiacach dlatego musialem go wylaczyc przez play24. Jestem w starej playkarcie od lipca 2007,rozne byly ciekawe historie,jestem pewien ze wielu mialo w playu przygody.Reasumujac w Play tylko prepaid,bo sie mozna troche zdziwic, kto ma abonament to tam sa dopiero jaja-maja znjomi.Chcemy dzwonic taniej to musimy cierpiec-aktywuj kodami.