Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Promocja Taniej w sieci Era Reply To: Promocja Taniej w sieci Era

Anonymous
Guest
Liczba postów: 141094

Moim zdaniem oferta abonamentowa ery to w dalszym ciągu nieporozumienie. Kasują za sprawdzenie stanu konta, za MMS-y które wg mnie powinny być traktowane na takich zasadach jak SMSy ale po co skoro lepiej wyciągać kasę na prawo i lewo. SMS-y premium to samo. Szkoda, że jeszcze za rozmowy przychodzące z innych sieci nie pobierają opłat. Dodatkowo włączają bez pytania, wiedzy użytkownika idiotyczną usługę jaką jest GRANIE NA CZEKANIE jak się zwróci uwagę to przepraszają ale gdy przychodzi faktura to należność za tą usługę jest naliczona. Kilka lat temu w ERZE miałem pierwszy numer tel później miałem przerwę. Teraz ze względów osobistych wróciłem do tej sieci i żałuję. Dużo się w ERZE zmieniło szkoda tylko, że na niekorzyść użytkowników tej sieci. W tej chwili ERA to DNO!!! Jedyne co potrafili do tej pory zrobić to wydzwaniać godzinami bo mają "cudowną" ofertę którą i tak sobie mogłem sam aktywować za pomocą i-BOA tak więc numer BOK został zablokowany w tel. Z pewnością po wygaśnięciu umowy nie będę chciał mieć niczego wspólnego z tą siecią. Życzę powodzenia.