Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Orange, Plus i PLAY chcą niższych MTRów na SMSy i MMSy, sprzeciwia się Era ? › Reply To: Orange, Plus i PLAY chcą niższych MTRów na SMSy i MMSy, sprzeciwia się Era ? › Reply To: Reply To: Orange, Plus i PLAY chcą niższych MTRów na SMSy i MMSy, sprzeciwia się Era ?
~Gormar Niczego zdrożnego nie sugerowałem UKE – pisząc o FAKTACH . Jeżeli już zarzucam coś tej instytucji – to pisałem o tym OTWARCIE .
Na jakiej podstawie piszesz o sugerowaniu preferencji dla polskich spółek??????? Gdzies to wyczytał ??????? Czyli znowu wciskasz nie wypowiedziane przeze mnie poglądy , aby je z wielka emfazą zwalczać ! Czy w ten sposób da się racjonalnie dyskutować ??????
To Ty coś sugerujesz (-: "Ale ja sugerowałem, że W3 mogło wprowadzić ofertę z płaską stawką poniżej MTR do wszystkich* i nadal by na tym zarabiało." To jest tak rozbrajająco dziecinne (znowu te TWOJE założenia), że aż szkoda komentować (-:
Stawki MTR ZAWSZE były "transparentne" (-: Inaczej nie może być , gdyż ustalane są i OGŁASZANE przez UKE . Oby tak transparentne były wyniki finansowe "jedynie słusznej sieci" .
W każdej sieci zdarzają się awarie , nawet poważne . Jednak i ja i wielu piszących zwraca uwagę na coś innego – niezadowalającą na co dzień jakość usług w Playu i niepewność działania . Nie wiem jakiej częsci klientów to dotyczy , jednak utyskiwań tylko na tym forum jest sporo (przynajmniej w stosunku do piszących) Jednak nie pouczaj nas po raz kolejny o możliwości przejścia na roaming Plusa – wszyscy to wiemy , a ja pisałem o tym przy pierwszym "narzekaniu".
Może jeszcze odpowiesz ilu klientów jakiejkolwiek sieci myśli i to perspektywicznie o wynikach finansowych tego operatora i od tego uzależnia swój wybór ??? Przedstaw swoje "oryginalne" odkrycie tymże operatorom – pewnie doprowadzisz ich do skrętu jelit (-:
Ile razy należy Ci tłumaczyć , ze jednak naprawdę "białe to białe , a czarne to czarne "???