Start › Forum › Rynek › Wyniki i sprawozdania finansowe › Warto być z Erą -nowa kampania wizerunkowa sieci Era › Reply To: Warto być z Erą -nowa kampania wizerunkowa sieci Era
Z czego czytałem, to przedstawiciele mówili dosyć dawno temu, że nie zmienią nazwy marki, jeśli ta będzie w bardzo dobrej kondycji, a Era JEST w bardo dobrej kondycji. Marka zostanie zmieniona, jeśli Era zacznie tracić klientów. Mam nadzieję, że to prawda, bo T-mobile w Polsce mi się nie uśmiecha.
Gdyby Era wróciła do lat świetności, jakie miała 3 lata temu, to wróciłbym do niej, po przeniesieniu numeru z Ery abo na Play abo, ale to wszystko zależy od cena/min/tel liczone w złotówkach, a jeśli chodzi o jakość to nikogo nie słucham, bo w Erze, Plusie i Play’u problemów z jakością nigdy nie miałem.
A oferta malejąca, wolne żarty. Naliczanie sekundowe od 5go miesiąca, ok 70gr/min przez 4 miesiące, potem tanieje do poziomu pod koniec umowy takiego, jaki mają wszyscy od początku umowy. Może się poprawią, bo już mój abo w Erze sprzed 3 lat był lepszy.