Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Rusza oferta przedłużeniowa PlayMix Reply To: Rusza oferta przedłużeniowa PlayMix Reply To: Reply To: Rusza oferta przedłużeniowa PlayMix

Anonymous
Guest
Liczba postów: 135820

~Gormar No i nie odpowiedziałeś , czy jesteś manipulantem czy tylko masz sklerozę .

To kto komu zarzucał bezmyslnie "nienawiść" ????

Napiszę wyraźnie to co widać – odpisuję na zadane aktualnie pytania , w miarę aktualnych postach

Niestety , nie mam zamiaru wracać do postów "z przed lat".

Po pierwsze – to prymitywny zabieg ,( mam się cofnąc do postów sprzed roku czy dwóch i TAM zadawać pytania ????)

Po drugie – nie mam zamiaru dyskutować akurat z Tobą(bo manipulujesz) o zasadności asymetriii MTR – napisałem na ten temat sporo i to takze w dyskusji z Tobą . Moje stanowisko jest znane – zgodne z opiniami wielu instytucji w Polsce i Europie (KE) Na dodatek będę przypominał jeszcze nieraz ,ze to ok 50 mln potencjalnych klientów telefonii w Polsce jest zmuszona NADAL do dotowania prywatnej firmy . To że taka sytuacja ma trwać do 2014 roku JEST SKANDALEM . Mnie zależy na obnizkach TAKŻE do Playa , a w obecnej sytuacji daje sie pretekst do ręki operatorom W3 , do drenowania swoich klientów dzwoniących do tej sieci .

Co do "szyfrowanych" czy też nie plikach Exel – ciekawe , ze akurat to GIODO pisał o innych niż TY . Jakoś bardziej wierzę tej instytucji niz Tobie . Logicznie biorąc ,czy Polkomtel miałby jakikolwiek choćby pretekst do chodzenia w aureoli obrońcy naszych danych , gdyby tak było jak Ty piszesz .? A jednak GIODO wystąpił do UKE .

Na koniec – chcesz zadawać pytania , nie płacz – tylko zadawaj je w postach pod w miarę aktualnymi artykułami .