Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi 30 nowych miast i miejscowości z Play Online Reply To: 30 nowych miast i miejscowości z Play Online Reply To: Reply To: 30 nowych miast i miejscowości z Play Online

Anonymous
Guest
Liczba postów: 135914

@Lucek, Nie chcę niepotrzebnie kontynuować z tobą dyskusji o poglądach, gdyż do niczego to nie prowadzi. Tylko przypomnę, że ty zacząłeś tę bzdurę a ja tylko pokazałem, iż identyczne zarzuty pasują do Ciebie, a dodatkowo kilka z nich obaliłem.

Ja akurat nie jestem przedsiębiorcą, ale gdybym był i traktował swoich partnerów biznesowych tak samo jak Plus to najpewniej nikt więcej nie chciał by ze mną robić interesów (chociaż muszę uczciwe przyznać, że Play także nie pozostawał dłużny). Ale tak byłoby w sektorze bankowym ;), gdyż rynek telefonii mobilnej rządzi się nieco odmiennymi prawami.

Play będzie musiało podpisać do końca tego roku umowę z Plusem o roamingu krajowym i jak zobaczymy na jakich warunkach to dopiero będzie można powiedzieć więcej na temat ich stosunków. Ciekawe czy także Polkomtel zastosuje podobną metodę jak na początku Września postąpił z punktami doładowań pre-paid, czyli wyłączy zasięg, aby zmiękczyć swojego "partnera".